Paket aranžman

Tri osnovne delatnosti koje imamo u ponudi su rafting Limom, prenoćište u kampu na Kamenoj Gori i vožnju kajacima Uvačkim meandrima. Aranžman koji najbolje povezuje tri navedene delatnosti sastoji se od sledećeg:

Dan prvi – Dolazak na Kamenu Goru smeštaj večera, druženje uz logorsku vatru

Kamp Kamena Gora

Dan drugi – doručak, priprema za rafting, nakon sat vremena vožnje stiže se u Kumanicu, startno mesto raftinga na samoj administrativnoj granici Srbije i Crne Gore a u neposrednoj blizini manastira Kumanice, manastira sa velikom snagom iscelenja koji posećuju kako pravoslavni vernici tako i muslimani – bošnjaci iz ovih krajeva, živi su svedoci kojima su se dešavala izlečenja, prvenstveno onima kojima su imali problema sa vidom, sa razlogom kažu da se u neposrednoj blizini manastira nalazi izvor čija voda pomaze ljudima koji imaju nekih problema sa vidom.

Posle obilaska manastira, krećemo sa splavarenjem (raftingom) prolazimo prelepe bukove:
Kumanički, Rupu, Ćamilov, Picin… i rafting završavamo u Brodarevu. Nakon presvlačenja u zavisnosti od želje grupe mogu se posetiti manastir Davidovica, gde su po predanju posle Kosovskog boja donete i sahranjene glave braće Jugović ili Sopotnica selo sa prelepim sopotničkim vodopadima ili se jednostavno stavno vratiti na Kamenu Goru i obići zaštitni znak sela viševekovni sveti Bor, crni bor koji gordo stoji i prkosi vetrovima, snegovima i gromovima i svedoči o istoriji ovog sela a hroniku čuvajući u svom deblu.
Dan završavamo uz logorsku vatru u kampu u neposrednoj blizini bora prepričavajući dan za nama.

Dan treći – Buđenje spremanje za polazak za Sjenicu na lokaciju Markova ravan.
Nakon nepuna da sata vožnje stižemo na lokaciju, gde vršimo pripreme za vožnju kanuima na samom početku meandara.

U sklopu ’’kajakarenja’’ kroz najlepši i najuži deo mogu se obići vidikovac ’’Molitva’’ sa koga se pruža odličan pogled na veličanstven prizor Uvačkih meandara ili obići Ledena pećina sa svojim divnim pećinskim ukrasima i kako sama reč kaže ledenim vazduhom ili u zavisnosti od fizičke spremnosti obe atrakcije.

Aranžman je rađen na osnovu najtraženijih zahteva koji se od želje grupe može prilagođavati. Pored svega navedenog mogu se obići i na prvom mestu Manastir Mileševa u neposrednoj blizini Prijepolja, kao i lokacije ukrugu od 100-ak km Zlatibor, Mokra Gora, Žabljak…